Kunstschilderen en/of tekenen

Workshops

Altijd al je creativiteit in de vorm van schilderen of tekenen willen beoefenen op een prachtige landelijke locatie?

Dan is Galerie de Vlaamse Schuur een perfecte optie voor jou. We beschikken over een royale ruimte in het buitengebied van Rijsbergen, slechts enkele minuten van Breda.

Cursus-frans-ermens-zunder-rijsbergen-breda
Beoefen je creativiteit met een schilder- of tekenworkshop!

Ons atelier is beschikbaar voor iedereen die graag een dag per week wil schilderen en of tekenen. Hiernaast bieden wij ook de mogelijkheid voor: workshops zoals een groepsarrangement tekenen en/of schilderen, bedrijfsuitjes en familie-uitjes.

Voor wie? 

Ons atelier is beschikbaar voor iedereen die graag wil schilderen en of tekenen. Het is voor zowel gevorderde als beginners.
De maximale groepsgrootte is 20 personen. 

Wat voor workshop is het? Intuïtief vrij schilderen.

Schilderen kun je ook zien als een proces waarin je loskomt van je denken en dichterbij jezelf komt te staan. De emoties die je voelt (verlangen, kwaliteiten of bijv. blokkades) vertalen zich naar vrije vormen, lijnen en kleuren die tot stand komen op het doek.

Wat leer je tijdens deze workshop?

Het gaat om het ontwikkelen van je eigen creativiteit en het plezier van het samenwerken.
Door in een groep te werken leer je niet alleen van de begeleider, maar ook van elkaar. En uiteindelijk ga je je eigen ideeën verwezenlijken op papier of doek.

Hoe ziet het programma eruit?

Om 9:30u starten we onder genot van een kopje koffie of thee. Ondertussen bespreken we het werkplan voor die dag. En starten vervolgens met de workshop.
Rond 15:00u ruimen we op en nemen bespreken we in een ontspannen sfeer ons werk en sluiten we de dag om 16:00u af.

Wil jij een workshop volgen bij Frans Ermens?

Galerie de Vlaamse Schuur - Kunstschilder Frans Ermens Breda Rijsbergen

Galerie de Vlaamse Schuur

Geïnteresseerd, geboeid of wellicht alleen maar nieuwsgierig? Iedereen is welkom in Galerie de Vlaamse Schuur.

Het was altijd al een droom van kunstenaar en kunstliefhebber Frans Ermens om zijn eigen expositie ruimte te hebben. Medio 2015 wordt zijn lang bestaande droom realiteit en opent hij de deuren van Galerie de Vlaamse Schuur.

Galerie de Vlaamse Schuur ligt gelegen in het buitengebied van Rijsbergen en wordt omringt door een prachtig groen gebied. Geïnteresseerd, geboeid of wellicht alleen maar nieuwsgierig? Iedereen is welkom in Galerie de Vlaamse Schuur.