Schilderijen Frans Ermens nu ook te zien in Zeeuws-Vlaanderen: Art Gallery POT

Vanaf medio april 2023 zijn diverse stukken van Frans Ermens te bewonderen en aan te schaffen bij de Art Gallery POT in Axel. De Art Gallery waar de schilderijen heen gaan, is gevestigd binnen POT & Berden Interieur. 

Bij Pot Interieur in Axel zijn de verschillende studios van grote designmerken ingericht met prachtige kunstwerken uit hun Art Gallery collectie. Waaronder straks ook het werk van Frans. Op de eerste verdieping bevindt hun galerie ruimte, hier kun je je helemaal onderdompelen in de wereld van de kunst. 

Benieuwd naar de schilderijen van Frans?
Bekijk Frans zijn gehele collectie op de pagina “mijn werk”. 

Adresgegevens:
Pot Interieur
Nieuwendijk 89
4571 LH Axel

Openingstijden: 
Ma t/m za 10.00u – 18.00u
Zo 12.00u – 18.00u

Art Gallery POT

Frans Ermens in Zeeuws-Vlaanderen

Bewonder Frans Ermens in combinatie met grote designmerken in de studio’s van Art Gallery POT in Axel